گاهی اوقات، بازسازی لبخند نیاز به یک رویکرد چندبعدی و ترکیبی دارد. در این نمونه درمانی، به بررسی چگونگی اصلاح طرح لبخند و بازسازی عملکرد دندانهای یکی از مراجعهکنندگان عزیز مرکز فوق تخصصی زیبایی و کاشت ایمپلنت دکتر محمد عاطفت در اصفهان میپردازیم که از شهرضا به مرکز ما مراجعه کرده بودند. این درمان ترکیبی شامل روکش ایمپلنت دندان و لمینت سرامیکی فک پایین است.
پزشک معالج: دکتر محمد عاطفت (متخصص دندانپزشکی ترمیمی و زیبایی در اصفهان)
موقعیت جغرافیایی بیمار: شهرضا، اصفهان
نوع درمان: درمان ترکیبی پروتز ایمپلنت و لمینت سرامیکی دندانهای قدامی (جلو)
هدف درمان: بازسازی عملکرد جویدن، رفع نواقص ظاهری و ایجاد لبخند هالیوودی طبیعی



مراجعهکننده محترم ما از شهر زیبای شهرضا، پیش از این مراحل جراحی و کاشت فیکسچر (پایه ایمپلنت) را در مرکز دیگری انجام داده بودند. ایشان به دلیل حساسیت بالا روی خروجی کار و تمایل به داشتن لبخندی فوقالعاده ظریف و طبیعی، برای انجام مراحل تخصصی پروتز (روکش ایمپلنت) و اصلاح طرح لبخند با لمینت، به مرکز فوق تخصصی زیبایی و کاشت ایمپلنت دکتر محمد عاطفت در اصفهان مراجعه کردند.
هدف اصلی بیمار، هماهنگسازی فرم، رنگ و سایز دندانهای طبیعی با روکشهای ایمپلنت بود تا هیچگونه ناهماهنگی در خط لبخند دیده نشود.
اجرای درمانهای ترکیبی دندانپزشکی زیبایی نیاز به دقت میلیمتری دارد. مراحل اجرای این پروژه درمانی به شرح زیر طی شد:
در اولین گام، فتوگرافیهای استاندارد اولیه (عکسهای آتلیهای دندانپزشکی) از چهره، خط لبخند و زوایای داخل دهانی بیمار ثبت شد. با استفاده از این تصاویر و نرمافزارهای پیشرفته طراحی لبخند دیجیتال، فرم ایدهآل دندانها متناسب با آناتومی صورت بیمار، پیش از شروع هرگونه تغییر، شبیهسازی و به تایید ایشان رسید.
در مرکز دکتر عاطفت، روشهای سنتی و آزاردهنده قالبگیری با مواد خمیری جای خود را به تکنولوژی روز دنیا دادهاند. در این مرحله، اسکن فک بالا و پایین بیمار با استفاده از اسکنر سهبعدی مدیت (MEDIT) با بالاترین دقت و در کوتاهترین زمان ممکن انجام و فایل دیجیتال آن جهت ساخت دقیق به لابراتوار اختصاصی ارسال شد.
برای اطمینان از رضایت ۱۰۰ درصدی بیمار، پیش از ساخت دندانهای اصلی، یک نمونه موقت و اولیه از جنس PMMA (طبق اسکن اولیه) روی دندانها پرو شد. در این مرحله، مدل، فرم، بلندی و زوایای روکشهای نهایی مستقیماً در دهان بیمار ارزیابی شد و اصلاحات مدنظر ایشان و دکتر عاطفت روی آن اعمال گردید.
پس از تایید نهایی مدل موقت، لمینتهای سرامیکی فوقالعاده ظریف برای دندانهای قدامی (جلو) فک پایین به همراه روکشهای ایمپلنت با بالاترین کیفیت ساخت، متصل و تحویل بیمار شد. هماهنگی رنگ و شفافیت بین لمینتها و روکش ایمپلنت، شاهکار این کیس درمانی است.



نتیجه این درمان ترکیبی، چیزی فراتر از یک تغییر ظاهری بود؛ یک تحول بزرگ در کیفیت زندگی و اعتمادبهنفس مراجعهکننده عزیزمان.
دستاوردهای این درمان:
زیبایی بینقص: ایجاد لبخندی درخشان، یکدست و کاملاً طبیعی.
بهبود عملکرد: بازسازی کامل قدرت جویدن و رفع مشکلات تکلم.
ماندگاری بالا: استفاده از متریال سرامیکی پرمیوم و اجرای اصولی درمان.
اگر شما هم تجربه کاشت ایمپلنت را داشتهاید و اکنون به دنبال روکشهای سرامیکی لوکس و اصلاح طرح لبخند خود هستید، میتوانید با مراجعه به مرکز ما، خدمات خود را زیر نظر بهترین متخصص دندانپزشکی ترمیمی و زیبایی در اصفهان دریافت کنید.
نوشته طراحی لبخند با ترکیبی از ایمپلنت و لمینیت سرامیکی مراجعه کننده عزیز از شهرضا اولین بار در دکتر محمد عاطفت. پدیدار شد.
برچسب:
نویسنده: محمد جواد عظیم